Helidon Bushati: Partia Demokratike është sërish gati të udhëheqë vendin!

Takimet e rradhës ishin me strukturat drejtuese të grupseksioneve; 2/4,2/5,3/1, dega Shkodër.

Partia Demokratike është sërish gati të udhëheqë vendin.

Së bashku me ish-deputetin e zonës z.Bardh Spahia dhe kryetarin e degëz z.Xhevdet Amuli, përmbyllëm takimet me bindjen se është koha të marrim përgjegjësitë tona për të garantuar suksesin në këtë betejë, e cila ka qëllim për të kthyer shpresën, prosperitetin dhe vëmendjen ndaj qytetarëve.

#Përditëmëtëmira

2 16

5 4

3 14

4 10