Shiu dëmton pompat e ujit tek “Ura e Dajlanit”, pas një viti nga investimi 5 milionë euro

Reshjet e shiut kanë vërshuar në të gjithë vendin duke shkaktuar dëme të mëdha.

Dëme të shumta janë shkaktuar edhe në qytetatin e Durrësit. Shiu i rrëmbyeshëm ka dëmtuar edhe pompat e ujit pranë urës së Dajlanit në këtë qytet.

Investimi prej 5 milionë eurosh është bërë përpara një viti, por ciç duket nuk është kryer me cilësi dhe si pasojë pompa është dëmtuar rëndë.

auto auto Screenshot 316100271311610104479