Mësuesit i shkruajnë Berishës: Akoma nuk na kanë dhënë rrogat e dhjetorit. Ky është shtet i falimentuar!

Edhe pse sot është data 7 janar, mësuesit nuk kanë marrë ende rrogën e muajit dhjetor. Denoncimi vjen nga vetë njëri prej mësuesve dhe është bërë publik nga ish-kryeministri Berisha.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Mësuesve nuk u jepen rrogat!

Lexoni mesazhin e mësuesit dixhital. sb

Përshëndetje dr ky është shtet i falimentuar. Rrogat tona të mesuesve akoma deri sot dt 7 nuk na janë dhënë. Administrata në punë që te hënën. Po presim?!