Vlora përballë betonizimit absurd të bregdetit

Reagim i Degës së PD Vlorë

Mënyra sesi po interpretohet çështja e disa shërbimeve jetike për Vlorën, të furnizimit me ujë, p.sh., përballë betonizimit absurd të bregdetit, shpie në disa pyetje të thjeshta:

Sa vjet pushtet i duhen rilindjes për të kuptuar se, është në pushtet për të punuar dhe propaganduar?

A e di rilindja se është në pushtet për të administruar me institucione e me miratim shoqëror e jo për të kënaqur tekat vanitoze të një njeriu?

A e di rilindja se njerëzit nuk janë bagëti?!