30 vjet PD Elbasan!

Nga Endri HASA

Kënaqësi të jem sot me themelues dhe kryetarë ndër vite.

Mirënjohje për çdo kontribues të degës Elbasan në këto 30 vite që me pasion dhe dashuri kanë punuar për Partinë Demokratike dhe për Elbasanin.

Sot të bashkuar ashtu si 30 vjet më parë për ti risjellë ndryshimin Elbasanit dhe shqiptarëve.

Gëzuar!

13574828