Basha poston videon: Edi Rama dështoi në çdo sektor dhe e shkatërroi ekonominë! Ne do të sjellim shpresë

Për 8 vjet Rama dështoi në çdo sektor dhe e shkatërroi ekonominë. Shpenzimet për të jetuar dhe papunesia rriten çdo ditë. Ne do të sjellim shpresë për Shqiperinë dhe shqiptarët!🇦🇱