Sektin e shkatërrimit të Rilindjes e ka pushtuar tmerri!

Reagim i FRPD, Vlorë

Tmerri e ka pushtuar sektin e shkatërrimit të Rilindjes.

Kjo duket qartazi, kur ditën e tretë të vitit, KM-deputet i Vlorës del krah për krah me dështakun e Bashkisë, zëvendësin e Dështakut të Bashkisë (defacto Kryetar i Bashkisë) dhe ëmbëlsira për në fund, me Çunin e Tërmeteve Problematike.

Nga kantieri i Papërfunduar në kantierin e Pafilluar, në sorollatjen e Betoneve oligarkike, jep mendje e zgjidhje se ç’formë, ngjyrë, përmasë do të ketë Betoni i radhës.

Rreh gjoksin se për Vlorën ka bër aq sa nuk janë bër për 30 vite, dhe “ka te drejtë”, se nga Vlora janë larguar aq të Rinj e të Reja, sa për 30 Vite Bashkë.

Kantieret me Tenderime Miliona €uro, që bëjnë sikur punojnë, luajnë rolin e Cirkut, ato hapen dhe mbyllen vetëm kur vjen eskorta kryeministrore.

Vlorën ua ndau Oligarkëve.

Vlorën e bëri Tepsin e premtuar të Oligarkëve.

Fatin e Vlorës e njehësoi me Fatin e Oligarkëve.

Faqen e Vlorës e mbushi me Betonin e Oligarkëve.

Vlorën e Projekton në 3D nga arkitektet belg, e Tenderon me Miliona €uro nga taksat e vlonjatëve dhe në fund e Mbush me Betonin e Oligarkëve miliarderë të Tiranës.

Vlorën e ka bër Arenën e tij të Vjedhjeve pa hesap.

Asnjë Inxhinier, Arkitekt, Urbanist apo Sipërmarrës vlonjat nuk ka qen pjesë e të ashtuquajturave “punë” në Vlorë.

KM-deputet vazhdon të fryhet kur vjen në Vlorë, vazhdon të tregoi me krenarinë e tij boshe se e ka atë në dorën e sundimit të sektit të tij, por çdo ditë po e ndjen se Fundi do i vijë nga Vlora.