Po heshta, shpejt do të vijë radha ime!

Nga Dr. Dritan KOÇIAJ

Thirrje publike!

“PO HESHTA, SHPEJT DO VIJE RRADHA IME”
Se pari Drejtorise se QSUT ju lutem terhiquni ne vendimin e marre ndaj kolegut tim dr.Allkja.

1.1 Nuk e kemi lluksin te largojme mjeke.

1.2 Rishikoni vendimin se juridikisht “ruajtja e informacionit dhe komunikimi me publikun” nuk qendron. Mjeku ne fjale nuk ka nxjerre as nje informacion konfidencial por vec ka vene ne dukje difektet apo sugjerimet e tij.

Dhe realisht ketu ndjej keqardhje per ate qe e ka formuluar.

1.3 Askujt nuk mund t’i nderpriten marredheniet me punen pa verejtje te meparshme pervecse ne rastin e shkeljeve te renda.

1.4 Keni nje vendim nr 92 dt 08/07/2019 kunder E.J qe juristet e QSUT e kane humbur.

Se dyti Ministres te Shendetesise me te drejten e te qenurit punedhenesi i vetem permes portalit: ju keni te drejte te rishikoni vendimin e padrejte ndaj mjekut Allkja.

Se treti KM i cili deklaron se heronjte jane mjeket dhe infermieret.

Mjeke dhe infermiere shume jane larguar gjate ketyre viteve apo pune e madhe se dhe popullsia ka rene.

Z. KM cfare shperblimi i dhate dr.Allkja apo familjes se Tij per vitin e ri.
LARGIM NGA PUNA.

Ps. Se fundmi gjithe kolegeve mjeke dhe gjithe te arsimuarve ne vendin tim duhet te reagojme.

Neni 55 “per agjitacion propagande” nuk duhet te jete me pjese e shoqerise tone.