Basha pëballë gazetarëve në mbrëmje

Kreu i opozitës, Lulzim Basha do jetë i ftuari i mbrëmjes në emisionin Çim Peka LIVE në SYRI TV. Basha pritet të bëjë një bilanc vjetor në këtë intervistë të fundvitit 2020, i cili mund të konsiderohet ndër më të vështirët për shqiptarë që janë përballur nga njëra anë me pandimeninë dhe nga ana tjetër me harresën e qeverisë.