Video/ Si gënjeu Rama për paketën e ndihmës, Teliti: 440 lekë në muaj, kjo është “arritja mëshiruese” e Ramës për shqiptarët në nevojë

10 muaj pandemi e shumë e shumë thirrje të biznesit, qytetarëve e opozitës kanë rënë në veshin e shurdhët të Kryeministrit që ka braktisur shqiptarët dhe ofroi paketën me të ulët në rajon e më gjerë.

Fund viti erdhi dhe shqiptarët do të festojnë të varfër e me tryezën bosh.

Një vit i ri na pret, #25prilli po afron dhe me plot shpresë e besim do ja dalim të rikthejmë vëmendjen dhe paratë e shqiptarëve aty ku e kanë vendin, në xhepat e tyre.