Ballina Bota & Rajoni Albin Kurti, Njeriu i Vitit 2020 nga SYRI TV dhe SYRI.net

Albin Kurti, Njeriu i Vitit 2020 nga SYRI TV dhe SYRI.net

Albin Kurti!

Lideri i Vetëvendosjes është shpallur Njeriu i Vitit 2020 nga sondazhi i organizuar nga SYRI TV dhe SYRI.net.

Me lëvizjet e tij politike në Kosovë, e gjithashtu edhe në Tiranë duket se Kurti është bërë i dashur në të dy anët e kufirit.

Qëndrimet e tij të qarta dhe të ndara, fakti se ai drejtoi Kosovën në një kohë të shkurtër gjatë fillimit të këtij viti, ka bërë që shumë njerëz ti besojnë atij.

Tashmë Kosova pritet të shkojë në zgjedhje të parakohshme dhe qytetarët do të zgjedhin një tjetër ekip drejtues për qeverinë e tyre.

Exit mobile version