Mjeku Ilir Allkja thirret në QSUT dhe merret në pyetje për denoncimet publike të skandaleve në shëndetësi

Mjeku Ilir Allkja, që ndodhet në vijë e parë luftës ndaj Covid-19, është thirrur sot në drejtorinë e QSUT me motivacion për rishikimin e kontratës së punës, por sipas tij, ai është pyetur për deklaratat e tij publike në lidhje me sistemin shëndetësor.

Allkja shkruan në një postim në Facebook se, do të jetojë si qytetar i lirë, i angazhuar në jetën social-politike dhe do të jetë i përkushtuar ndaj profesionit e punës.

Reagimi mjekut Ilir Allkja

Nga turni i natës në zyrat e rilindjes!
Mbreme isha 12 orë në punë.
Nuk them asnjëherë se bëj heroizma, thjesht punoj në shërbim të njerzve, dhe për këtë paguhem.
Nuk e fsheh, prej disa muajsh punoj nën presion.
Sot në mënyrë të përsëritur u thirra në drejtori, madje kësaj radhe”… për rishikimin e marrëdhënieve të punës” dhe fillimi e mbarimi i bisedës ishte fjala ime në media.
Unë ritheksoj se do të jetoj si qytetar i lirë, i angazhuar në jetën social-politike dhe do të jem i përkushtuar ndaj profesionit e punës!
allk