Dy fjalë për atentatin e Edvin Planës ndaj vëllezërve Pjetri!

Miq, bresherite e kallashnikovit kunder vellezerve Pjetri qe shkrehen Planat ne mes te Shkodres per shkak te zbatimit te ligjit nga polici Albert Pjetri, jane dhurata per festat e fundvitit direkt nga Edvin Hajduti, protektori dhe kryekumbara i Bardhok Planes.

Bardhok Plana eshte kryetrafikant i droges ne zonen e veriut, eshte mik per koke i Edvin Hajdutit.

Per shkak te lidhjeve te droges me Edvin Hajdutin, Bardhok Plana u shpetua dhe nuk u arrestua ne operacionin Viluni te organizuar nga policia e 5 shteteve.

Kryetrafikantit Bardhok Plana, kryebosit te droges se Dukagjinit, po me urdher te Edvin Hajdutit nuk ju preken ne Velipoje as dhe ne Shkoder asnjera nga ndertimet e tij te shumta te paligjshme.

Lokalet e Bardhok Planes per shkak te miqesise dhe mbrojtjes qe gezon nga Edvin Hajduti nuk njohin ligje, rregulla, kufizime dhe nuk guxon kush ti kontrolloje.

Keshtu qe duke i shprehur mbeshtetjen e plote policit te qelluar me bresheri nga Planat e Edvin Hajdutit, shtoj gjithashtu se autor kryesor jo me gisht ne shtjekez i atentatit ndaj tij eshte vet Edvin Plana. sb