Ballina Aktualitet Funksionaliteti i Gjykatës Kushtetuese, Varhelyi: Arritje e rëndësishme për institucionet dhe njerëzit

Funksionaliteti i Gjykatës Kushtetuese, Varhelyi: Arritje e rëndësishme për institucionet dhe njerëzit

Hearing of Oliver VÁRHELYI , Commissioner-designate, Neigbourhood and Enlargement - Arrival - Opening statement - Q&A session

Komisioneri Europian për Zgjerimin, Varhelyi ka komentuar ngjarjen e ditës së sotme me Gjykatën Kushtetuese në Shqipëri që bëhet funksionale pas thuajse 3 vitesh.

Varhelyi e konsideron këtë si një lajm të shkëlqyeshëm dhe arritje të rëndësishme.

Ai shton se, tashmë funksionaliteti i Gjykatës Kushtetuese plotëson listën e kushteve për tryezën e parë ndërqeveritare.

STATUSI NGA OLIVER VARHELYI

Lajm i shkëlqyeshëm! Me emërimin e anëtarit të 6-të nga Presidenti Ilir Meta Gjykata Kushtetuese bëhet funksionale. Arritje e rëndësishme për institucionet dhe njerëzit si pjesë e reformës në drejtësi. Kjo plotëson listën e kushteve për tryezën e parë ndërqeveritare.

Exit mobile version