Video/ Shqipëria në listën e zezë të e OKB-së për drogën, Alibeaj: Aleanca e Edi Ramës me krimin dhe trafikantët e drogës mban peng të ardhmen europiane

Këto 7 vjet të Edi Ramës janë bashkëqeverisje me krimin e organizuar dhe trafikun e drogës. Me Edi Ramën, Shqipëria është në listën e zezë të e OKB-së, si vendi kryesor për furnizimin e Europës me drogë.

Aleanca e Edi Ramës me trafikantët është një nga arsyet kryesore pse ekonomia ka rënë në duart e parave të pista dhe biznesi i vogël mezi merr frymë.

Prej 7 vjetësh, Aleanca e Edi Ramës me krimin dhe trafikantët e drogës mban peng të ardhmen europiane të Shqipërisë.

Mjaft më me krim dhe me drogë! Është koha për ndryshim!