Video/ Rritja e çmimeve të energjisë, Basha: Mjaft më! Le të sjellim së bashku ndryshimin dhe t’i japim dritë të ardhmes

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka përcjellë një videomesazh sot tek qytetarët shqiptarë për një nga problemet që ka rënduar në vazhdimësi, ekonominë e familjeve shqiptare: çmimin e lartë të energjisë elektrike.

Basha shkruan se, rritja e çmimeve të energjisë i ka varfëruar edhe më shumë shqiptarët.

“Rritja e çmimeve të energjisë i ka varfëruar edhe më shumë shqiptarët. Mjaft më. Le të sjellim së bashku ndryshimin dhe t’i japim dritë të ardhmes”, shkruan Basha.