Kryemadhi nga Librazhdi: Qytetarët mezi e presin datën e ndryshimit

Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi ka zhvilluar një takim me banorët e Librazhdit, ku sipas saj.

Në postimin e saj, Kryemadhi thekson se ‘Enveri nga Librazhdi e ka shënuar në kalendar datën 25 Prill 2021’ dhe qytetarët, mezi e presin datën e ndryshimit, për të sjellë një realitet tjetër, me punësim dhe mundësi për familjet e tyre.

Postimi i plotë i Monika Kryemadhit

Enveri nga Librazhdi e ka shënuar në kalendar datën 25 Prill 2021. “Prej vitesh vuajmë mungesën e rrugës, edhe pse jetojmë shumë afër qytetit”, m’u shpreh. Si ai edhe shumë banorë të tjerë në Elbasan mezi e presin datën e ndryshimit, për të sjellë një realitet tjetër, me punësim dhe mundësi për familjet e tyre.