Vaksina Covid-19 mund të kalojë përmes Beogradit

Nga Ilir PECNIKAJ

Nuk kisha as më të voglin dyshim që Serbia do të lëvizte të gjithë levat e veta politike, tregtare dhe diplomatike që të siguronte vaksinen në kohë rekord për qytetarët e vet. Dhe kesaj here nuk mundem të them ndryshe, veçse mirë bëri…

Por ajo që neve na intereson ky dymetroshi ynë (për të mos thënë ky hajdut/hajvani), çfarë po bën?!

Të gjithë mllefin e tij, urrejtjen e tij, makabritetin e tij e zbuloi mbrëm, “shoferi” i bultozierit të propogandes, Fuga i tij i dashur, i cili është një kopje e shpifur e arkitektit të Hitlerit Albert Speer ( https://it.m.wikipedia.org/wiki/Albert_Speer). Duke lënë të nënkuptojë, që dikur e paska lexuar “Dhelpra dhe Rrushte”…

Për të mbrojtur dështimin e mentorit të tij Ramsit, Fuga-çi mbrëm doli dhe legjitimoi, me pak fjalë, vajtjen e Ramsit në Amerikë për shoping-un e krishtlindjeve, sepse, gjithmonë sipas Fuga-çit, ai e dinte se vaksina nuk funksionon , sepse virusi pëson mutacione… (https://shqiptarja.com/…/kujtese-kunder-egoizmit…)

Mutacioni i vërtetë i kësaj shoqerie jeni ju Fuga-ç, ju dhe gjithë shpura juaj Rilindase.

Nuk ka gjë në botë që mund t’ju mbulojë deshtimet tuaja dhe demet tuaja që i keni bërë ketij kombi dhe që fatkeqesisht po vazhdoni ti bëni.

Vaksina sot do të miratohet edhe nga EMEA dhe me datë 27 dhjetor do të fillojë të përdoret deri dhe në Beograd, në kryeqytetin e endrrave tuaja dhe të pararendesve tuaj.

Shpresoj shumë që Europa, filantrope si gjithmonë me Shqipërinë, do të na falë ndonje gjë, se per qeverinë “që paskemi dashur” ne mund të vdesim të gjithë pa asnjë lloj problemi, në pritje të ndalimit të mutacioneve të coronavirusit.