Gjiknurin dhe “shokët e tij problematikë” mos t’i gënjejë mendja se Vlora do të gënjehet me “tërmete” fitoresh imagjinare!

Reagim i FRPD Vlorë

Me pafytyrësine më të madhe, “Problematiku” i deleguar nga partia qendër për Qarkun e Vlorës, shprehet krah Kryetarit Ndrikull të Bashkisë Vlorë për një fitore më të thellë të Partisë-Sekt në Qarkun e Vlorës.

Me arrogancën më të madhe, shprehet për një ndryshim të faqes së Vlorës gjatë këtyre 7 viteve mjerim.

Me paturpësinë më të madhe, thot me bindjen që e karakterizon Sektin e tij Mavi, se këto 7 vite e tjetërsuan Vlorën, duke e renditur në majat më të larta të zhvillimit.

E si mund ti thot këto fjali në sy të vlonjatëve, ish-ministri që nuk inaguroi dot 1 kilometër rrugë për Vlorën dhe mbarë Shqipërinë.

E si mund ta besojnë vlonjatët, njeriun që mbahet mend për “Tërmetet” dhe “Çunat Problematik”.

E si mund t’i binden vlonjatët njeriut që njihet botërisht per Vjedhje Zgjedhjesh, zeri i te cilit eshte percjelle anembanë gazetave më prestigjoze gazetareske-investigative Europiane.

Fasadat kanë qenë i vetmi “program zhvillimi” për ta.

Vjedhja pa hesap ka qenë objektivi i vetëm i tyre.

Me nje mburrje pathologjike flet për fitore imagjinare të Sektit, fitore që pathologjikisht pretendon ta fitojnë në Vlorë dhe ta fitojnë nga vlonjatët.

“Tërmetin” dhe “Shokët e tij Problematikë” mos t’i gënjejë mendja se Vlora dhe kryesisht të rinjtë dhe të rejat e saj do të gënjehen me “tërmete” fitoresh imagjinare.

Mos të mendojnë se mbi Vlorën dhe vlonjatët do vazhdojnë sundimin e tyre, që udhëhiqet nga dëshira e skajshme e vjedhjes pa hesap.