Shoqërimi me dhunë i aktivistëve të Teatrit, Aleanca mesazh Ramës: Frikacak, askush nuk do t’i ndalojë dot!

Shoqërimi me dhunë i aktivistëve për teatrin, Aleanca mesazh Ramës nga Drejtoria e Policisë

Pas shoqërimit nga policia e Tiranës të aktivistëve për mbrojtjen e Teatrit, kanë reaguar përfaqësues të Aleancës. Të ndodhur përballë policisë, ata e quajnë Ramën frikacak, nërkohë i japin një mesazh edhe misnitrit të sapoemëruar.

I quajnë komunistë të lodhur dhe të rraskapitur.

Ata thonë se askush nuk do t’i ndalojë dot.

Screenshot 2020 12 19 195150