Ballina Kryesore Basha: Grafiku i Indeksit për Zhvillim tregon qartë qeverisjen e dështuar të...

Basha: Grafiku i Indeksit për Zhvillim tregon qartë qeverisjen e dështuar të Ramës. Mjaft më! Koha për ndryshim

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka reaguar pas publikimit të Indeksit të Zhvillimit Njerëzor që e radhit Shqipëinë në vendet me indeks moszhvillimi.

Basha shkruan se, grafiku i këtij raporti të përvitshëm tregon se, gjatë qeverisjes së dështuar të Ramës, Shqipëria vazhdon të mbetet në vend-numëro

“Shqipëria ka bërë hapa mbrapa me Ramën. Indeksi i Zhvillimit Njerëzor (Human Development Index) në rastin e Shqipërisë duhet quajtur indeksi i moszhvillimit dhe ngecjes.

Grafiku shumëvjeçar i këtij raporti të përvitshëm të nxjerrë prej Programit për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara (UNDP) demonstron qartë se gjatë viteve të qeverisjes së dështuar të Ramës, Shqipëria është në amulli apo “në vend-numëro”. Mjaft më. Është koha për ndryshim”, shkruan Basha.

Exit mobile version