Shkarkoni falas Aplikacionin Rilindja Demokratike

Për të marrë në mënyrë më praktike dhe të shpejtë informacionet mbi atë që ndodh në realitetin shqiptar si dhe përtej tij, “RD” vjen tani me aplikacionin Rilindja Demokratike. Shkarkimi i këtij aplikacioni është falas.

Aplikacioni Rilindja Demokratike shërben si një udhërrëfyes me informacione të detajuara për ngjarje të cilat do të donit të informoheshit pa filtrin e censurës së regjimit.

Mos harroni “RD” ishte e para gazetë opozitare pas gjysmë shekulli diktaturë dhe sot nuk ka ndryshuar nga qëllimi për të cilin ajo u krijua, të jetë në krah qytetarëve për informimin e opinionit pa censurën e oligarkisë në pushtet.
Aplikacionin mund ta shkarkoni falas në linkun e mëposhtëm,

Shkarko Aplikacionin Rilindja Demokratike