Ballina Aktualitet Mjeku i njohur: Sa herë hap gojën e flet Taulanti, mua më...

Mjeku i njohur: Sa herë hap gojën e flet Taulanti, mua më vjen turp!

Më vjen turp që je nga Librazhdi, njerëzit e atij vendi që nuk janë si ti, të zinj, të pashpirt si ty!

Më vjen turp që je deputet, ata sduhet te jenë si ti, të përfolur për lidhje me krimin, me kriminelët dhe bastardë të tillë të vendosin për jetën time e të fëmijëve të mij!

Me vjen turp që je njeri, rraca njerëzore sduhet të ketë të tillë monstra që shpërfillin jetën dhe vrasjen e një të riu, ndërsa “qajnë e shkulin flokët” për një pemë, qoftë edhe artificiale kjo!

Shqiptarët e dinë shumë mirë lidhjen kriminale që ti ke me pemët, po po , me pemët e gjalla!

Ti e di mirë gjallèsë, Taulant se Athina, Parisi, Brukseli, New Yourk a kushdo qytet tjetër do të merrte flakë për jetën e një njeriu, por kurrë për një pemë plastike!

Neveri për të tilla gjallesa si ty, Taulant!!!

Ilir ALLKJA
mjek

Exit mobile version