Berisha publikon videon: Varfëria është bërë vetvrasëse, por për Ramën ajo nuk ekziston…

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar një video, ku njerëz të ndryshëm flasin se nuk kanë asnjë mundësi për të përballuar jetesën Nga ana tjetër forcat e policiasë bashkikae të Veliajt përndjekin dhe u sekuestrojnë mallin shitësve ambulant. Ata dalin për bukën e gojës por nuk lejohen nga shteti që e ka për detyrë t;u siguojë jetesën dhe punësimin.

“Varfëria është bërë vetvrasëse, por për Edvin Kristaq Xhelatin ajo nuk ekziston. sb”, shkruan Berisha.