Protesta/ Sejko: Këta të vrasin, tani nuk duan të na lenë të themi mos na vrisni…

Duke folur për mediat, Genc Sejko është shprehur se Ardi Veliu duhet të largohet nga drejtimi i Policisë së Shtetit dhe të nisë reformimi i menjëhershëm i policisë, e cila është politizuar.

‘Unë nuk jam organizator i protestave. Do ta kishte për nder të isha organizator i tyre. Ata kanë vrarë një njeri, mua mund të më procedojnë dhe kaq.

Këta të vrasin dhe tani nuk duan të na lenë të themi që, mos na vrisni.

Ardi Veliu është drejtuesi i Policisë, ai duhet të ikë, të shkarkohet dhe në polici të nisë një reformë themelore, pasi është politizuar në maksimum, siç edhe shikohet’ tha ndër të tjera aktivisti Genc Sejko.