Terror i pa parë! Të rinjtë nuk i binden rilindasve që ka nxjerrë Rama në terren për t’u tërhequr, policia arreston cilindo që i del para

Në ditën e katërt të protestave, të rinjtë e Elbasanit kanë dalë sërish në shesh duke kërkuar drejtësi për vrasjen e Klodianit nga ana e policisë.

Edhe sot ka pasur përplasje mes të rinjve dhe policisë.

Absurdi i ka kaluar kufijtë ditën e sotme, pasi civilët që janë lëshuar rrugëve të qytetit, duke u munduar të ndërgjegjësojnë protestuesit që të mos dalin më në rrugë, por të rinjtë nuk tërhiqen.