Revolta e të rinjve/ Rrjeti shpërthen me meme ndaj Ramës…

Kryeministri Edi Rama po bën përpjekje të shumta për të vënë nën kontroll vetëm atë oaz të medias që nuk e ka nën kontroll.

Më së shumti bëhet fjalë për internetin dhe median online. Prej andej nisi edhe revolta që shpërtheu në rrugë.

Ishin pikërisht faqet e memeve në internet që organizuan protestën që ka tronditur qeverisjen. Këto faqe nuk janë ndaluar në çdo moment, duke publikuar meme kundër Edi Ramës.

Ato janë kthyer në armikun numër 1 të Ramës. Ndiqini më poshtë disa prej memeve të orëve të fundit.

7

9

 

99

8

1 26