Protesta krejtësisht paqësore, por Rama i mbyt protestuesit me gaz helmues

Protesta ka nisur dhe vazhduar krejtëshit e qetë, por Rama i ka mbytur protestuesit me gaz helmues, ndonëse ata nuk kanë kryer asnjë akt dhune.

Policia ka nisur me arrestimet e të rinjve në protestë. Të veshur deri në dhëmbë, efektivët e policisë i kanë ndjekur protestuesit deri në rrugica, ndërkohë që kanë hedhur edhe gaz lotësjellës ndaj tyre.