Ballina Aktualitet “Nuk kam bërë asgjë, më ndihmoni”! Policia terror ndaj protestuesve, arreston të riun...

“Nuk kam bërë asgjë, më ndihmoni”! Policia terror ndaj protestuesve, arreston të riun ende pa nisur protesta

Ende pa nisur protesta, një i ri është shoqëruar nga policia. Në video shihet një i ri që merret nga punonjës civile të policisë.

I riu që identifikohet si Mexhit Kastrati përsërit se nuk ka bërë asgjë dhe kërkon ndihmë.
 

“S’kam bërë asnjë gjë. S’kam bërë asnjë gjë. Ju lutem më ndihmoni”, thotë i riu teksa merret nga policia.

Exit mobile version