“Nuk kam bërë asgjë, më ndihmoni”! Policia terror ndaj protestuesve, arreston të riun ende pa nisur protesta

Ende pa nisur protesta, një i ri është shoqëruar nga policia. Në video shihet një i ri që merret nga punonjës civile të policisë.

I riu që identifikohet si Mexhit Kastrati përsërit se nuk ka bërë asgjë dhe kërkon ndihmë.

“S’kam bërë asnjë gjë. S’kam bërë asnjë gjë. Ju lutem më ndihmoni”, thotë i riu teksa merret nga policia.