Ballina Politikë Keqqeverisja, dhuna dhe arroganca 7 vjeçare e Edi Ramës, shkaktarët e vetëm...

Keqqeverisja, dhuna dhe arroganca 7 vjeçare e Edi Ramës, shkaktarët e vetëm të revoltës dhe zemërimit të të rinjve

PD i përgjigjet Ramës

Reagim i Sekretarit të Përgjithshëm të PD, Gazment Bardhi

Gjuha e urrejtjes dhe përpjekjet e dëshpëruara të Edi Ramës për të fajësuar PD për 7 vitet e dështimit, premtimeve boshe dhe arrogancës së tij, tregojnë sa larg realitetit ku jetojnë shqiptarët, është ky njeri dhe shpura e tij.

Keqqeverisja, dhuna dhe arroganca 7 vjecare e Edi Ramës janë shkaktarët e vetëm të revoltës dhe zemërimit të të rinjve.

Exit mobile version