Regjisori nga sheshi i protestës: Rama reagoi me gjuhë urrejtje, rezistenca kundër qeverisë duhet të vazhdojë

Regjisori Robert Budina deklaroi në “ABC” nga sheshi në protestë se rezistenca kundër qeverisë duhet të vazhdojë.

“Kjo situatë e ka fillesën te mënyra si reagoi kryeministri me një gjuhë urrejtje duke na e shitur si një veprim demokratik dhe nga krahu tjetër nxjerr policinë, është një gjuhë urrejtje denigruese si e përdor policinë, si e bëri repartin “Shqiponja” politik.

Aty (te teatri) kam nuhatur se këta njerëz mund të të vrasin. Duhet të rezistojmë, qytetari është i pari, pastaj vjen pushteti i tij. Kjo është një protestë e paorganizuar” tha ai. Protesta e sotme ishte në mbrëmjen e tretë radhazi. Grupi i qytetarëve kërkon largimin e Ardi Veliut

Regjisori Robert Budina deklaroi në “ABC” nga sheshi në protestë se rezistenca kundër qeverisë duhet të vazhdojë. “Kjo situatë e ka fillesën te mënyra si reagoi kryeministri me një gjuhë urrejtje duke na e shitur si një veprim demokratik dhe nga krahu tjetër nxjerr policinë, është një gjuhë urrejtje denigruese si e përdor policinë, si e bëri repartin “Shqiponja” politik.

Aty (te teatri) kam nuhatur se këta njerëz mund të të vrasin. Duhet të rezistojmë, qytetari është i pari, pastaj vjen pushteti i tij. Kjo është një protestë e paorganizuar” tha ai. Protesta e sotme ishte në mbrëmjen e tretë radhazi. Grupi i qytetarëve kërkon largimin e Ardi Veliut.