Humb betejën me Covid-19 ish-rektori i Universitetit

Profesori dhe ish-rektori i Universitetit të Elbasanit, Jani Dode e ka humbur betejën me Covid. Mësohet se Dede ishte prekur me koronavirus dhe ishte shtruar në spitalin Covid2.

Prej dy javësh, Dode ishte i shtruar në spitalin Covid 2. Ndonëse ditët e fundit kishte shfaqur përmirësime sot në mëngjes ishte intubuar dhe ka 7f0dc0ab e85ndërruar jetë rreth orës 11:00.