Ballina Aktualitet Tirana ndizet nga revolta popullore! Përshkallëzohet protesta në kryeqytet

Tirana ndizet nga revolta popullore! Përshkallëzohet protesta në kryeqytet

Protesta në Tiranë ka përshkallëzuar në disa pika të ndryshme në kryeqytet. Forcat Specilae dhe policia i ndjek nga pas protestuesit duke derdhur uje nga botet e policisë dhe gaz lotsjellës.

Protestuesit janë në lëvizje të vazhdueshme por të lokalizuar në tre pika kyçe të kryeqytetit, një pjesë janë në ish-Bllok, një pjesë të kryeministria dhe një pjesë tjetër tek sheshi Skënderbej dhe kryqëzimi i rrugës së Kavajës.

Exit mobile version