Tirana ndizet nga revolta popullore! Përshkallëzohet protesta në kryeqytet

Protesta në Tiranë ka përshkallëzuar në disa pika të ndryshme në kryeqytet. Forcat Specilae dhe policia i ndjek nga pas protestuesit duke derdhur uje nga botet e policisë dhe gaz lotsjellës.

Protestuesit janë në lëvizje të vazhdueshme por të lokalizuar në tre pika kyçe të kryeqytetit, një pjesë janë në ish-Bllok, një pjesë të kryeministria dhe një pjesë tjetër tek sheshi Skënderbej dhe kryqëzimi i rrugës së Kavajës.

foto1 2 600x346 1