Foto/ Policia përgjak protestën në Tiranë, Rama në grahmat e fundit urdhëron terror

Dhë dhe terror nga policia ndaj protestuesve në të gjitha rrugët në qendër të Tiranës.

Policët qëllojnë me shkopa gome nga koka një të ri protestues duke e gjakosur.

Pamjet kanë shkaktuar revoltë në rrjetet sociale.

1 22