Protestuesit i vënë flakën pemës së Vitit të Ri në sheshin ”Skënderbej”

Protestuesit kanë vijuar protestën të revoltuar për vrasjen e Klodian Rashës deri në sheshin ”Skënderbej”.

Ata kanë hedhur gurë drejt Bashkisë së Tiranës dhe i kanë vënë flakën pemës së Vitit të Ri në shesh.

Më parë protestuesit sulmuan Kryeministrinë, Ministrinë e Brendshme si dhe godinën e Bashkisë së Tiranës të revoltuar ndaj aktit të djeshëm për vrasjen e Klodian Rashës nga një efektiv policie në mesnatë në Laprakë të Tiranës.

flaka