Protestë edhe në Vlorë: Të vret krimi, të vret Lleshi, të vret Edvini…

Protestave për vrasjen nga policia të 25 vjeçarit, Klodian Rama, i është bashkuar edhe qyteti i Vlorës.

Me pankarta ku bëjnë fajtor shtetin dhe qirinj në duar, protestuesit janë mbledhur përpara drejtorisë së policisë së Vlorës.

Një nga pankartat që është vënë re është ‘Të vret krimi-Të vret shteti-Të vret Edvini’.

drejtoria e policise 600x336 1