Krimi trondit sërish Elbasanin, breshëri plumbash dhe panik tek qytetarët

Breshëri armësh janë dëgjuar pak më parë në periferi të Elbasanit.

Banorët e zonës së Labinotit të përfshirë nga paniku breshërisë së plumbave kanë telefonuar policinë dhe kanë lajmëruar se janë dëgjuar breshëri automatiku.

Nga ana tjetër, uniformat blu thonë se nuk është e vërtetë të ketë pasur breshëri armësh në këtë zonë.