Video/ Situatë tejet e rëndë nga Covid-19! Ambulancat në rradhë tek Covid-2, nuk ka vende në spitale

Vazhdon të jetë katastrofike situata tek spitali Shefqet Ndroqi. Rastet e shtuara te infektimeve me Covid-19 kanë krijuar sërish radhë ambulancash që vijnë nga rrethet me të sëmurë rëndë dhe për të cilët duhet shumë kohë të gjejnë një shtrat dhe të marrin kujdesin e duhur shendetësor.

Megjithse sitituata është e përsëritur pothuajse çdo ditë, instancat e larta shtetërore që menaxhojnë pandeminë nuk kanë mundur ti japin zgjidhje.

Gjatë mëngjesit të sotshëm janë 9 ambulanca në pritje te sanatoriumi.

Ja pamjet