Humb jetën nga Covid-19 një tjetër mjek (Foto)

Epidemia dhe sëmundja e rrezikshme COVID-19, që në këtë periudhë ka marrë përmasa masive, nuk po kursen as jetën e mjekëve.

Sot një tjetër mjek e humbi betejën me këtë virus. Është fjala për mjekun Myftar Zemani, që bashkëqytetarët e tij e njihnin shkurt si Doktor Tarja.

Edhe pse në pension, ai jepte ndihmesën e tij në fushën e mjekësisë, duke vizituar dhe këshilluar qytetarët që i kërkonin ndihmë.

I lindur më 10 shkurt 1942 në Kuç të Vlorës, doktor Tarja pas mbarimit të fakultetit të mjekësisë, shërbeu në Bishan, Roskovec, Fier etj. Kudo ku ka punuar është dalluar për shpirtin human, i papërtuar, i lidhur me banorët edhe për hallet e shqetësimet e tyre, duke u bërë kështu një figurë popullore.

Me keqardhje i shprehim ngushëllime familjes, miqve dhe kolegëve me të cilët ka punuar. I paharruar kujtimi i doktor Tares!

auto asdgfvcb1607012332