FMN nxori gënjeshtrat e Ramës me rindërtimin, Çupi: Realizoi vetëm 8 përqind të planit për rindërtimin!

Nga Dhurata ÇUPI

Edi Rama nuk punon. Ai ka vetëm fjalë dhe premtime. Rindërtimi pas tërmetit të vitit të shkuar është dështim katastrofik.

Fondi Monetar Ndërkombëtar e ka përkthyer në numra zërin e qytetarëve dhe të opozitës: Rama realizoi vetëm 8 përqind të planit për rindërtimin. Pa transparencë dhe me duart e zgjatura tek paratë e qytetarëve.

Mjaft me fjalë dhe premtime elektorale! Qytetarët kanë nevojë për një qeveri që punon!