Mjeku pyet Komitetin: Prej 9 muajsh “punë”, a keni zbuluar dhe izoluar ndonjë vatër infeksioni?

Mjeku që ndodhet në vijën e parë të pandemisë, Ilir Allkja i është drejtuar me një pyetje Komitetit të Ekspertëve. Prej 9 muajsh “punë”, a keni zbuluar e izoluar ndonjë vatër infeksioni?, pyet mjeku.

Postimi i mjekut Ilir Allkja

PYETJE PUBLIKE mega-KOMITETIT!

Prej 9 muajsh “punë”, a keni zbuluar e izoluar ndonjë vatër infeksioni?

Pasojë e “punës” tuaj a janë ulur gjëkundi shifrat e infektimeve nga COVID-19??

Nëse jo, përse i merrni paratë e shqiptarëve???

allkja