Ballina Kryesore 37 milion dollarë tendera të rindërtimit kompanive të Gjicit! PD denoncon me...

37 milion dollarë tendera të rindërtimit kompanive të Gjicit! PD denoncon me video

PD denoncon me video: FSHZH i dha 37 milion dollarë tendera të rindërtimit kompanive të Safet Gjicit.

Dorian Teliti: Ramës i intereson thjesht dhe vetëm Rama.

Shqipëria ka nevojë për një qeveri që kujdeset për qytetarët.

Exit mobile version