Ja pse Shqipëria ecën drejt përjashtimit nga procesi i hapjes së negociatave me BE

Nga Sali BERISHA

Causa Causarum!

Shkaku i te gjitha shkaqeve.

Ja pse Shqiperia me Edvin Drogen ecen drejt perjashtimit nga procesi i hapjes se negociatave me Bashkimin Europian.

Miq, dje Shqiperia mori para samitit te BE nje Jo te qarte nga Gjermania per hapjen e negociatave. Kete qendrim sipas raporteve nga Brukseli e kane shprehur jo me 1 apo dy vende por deri tani 10 vende dhe te tjera priten qe te shprehen me Jo te prere.

Kjo Jo pa u mbledhur akoma Samiti, shenon kthese te madhe dhe qendrim te ri tejet negativ per hapjen e negociatave me Shqiperine.

Kjo Jo e prere pa u mbledhur Samiti eshte fatalitet qe deshmon se me Edi Ramen jo qe nuk ka negociata por po ecet ne menyre te sigurte drejt perjashtimit nga procesi i negociatave.

Ne foton e mesiperme keni shkakun e te gjitha shkaqeve pse Shqiperia mori paradhenie, pa u mbledhur Samiti, Jo-ne e radhes, Jo-ne e shtate me Edi Ramen, i cili ka vetem interesa kriminale personale.

Kjo Jo per te shtaten here eshte kembana e alarmit qe lajmeron shqiptaret se me Edivin Ramen qe nuk ka interesa kombetare, shoqerore, publike por vetem interesa kriminale te pushtetit te tij personal ecin te sigurte drejt perjashtimit nga procesi i negociatave me Bashkimin Europian dhe rrenimit te plote te endrres europiane te kombit shqiptar. sb