Të shtëna në Kremlin, vritet oficeri përgjegjës për ruajtjen e Putin

Një oficer i Shërbimit Federal të Mbrojtjes (FSO) që është përgjegjës për ruajtjen e presidentit Vladimir Putin, ka bërë vetëvrasje brenda mureve të Kremlinit.

Siç njoftojnë mediet ruse, thuhet se oficeri Mikhail Zakharov qëlloi veten me armë zjarri gjatë shërbimit të tij.

Kolegët e Zakharovit e lidhën vetëvrasjen e tij me kushtet e këqija të punës, rritjen e orarit të punës dhe indiferencën e Gardës ndaj të punonjësve.

Gjithashtu raportohet se, kohëve të fundit FSO e ka ndërprerë daljen në pension të parakohshme, edhe pse punonjësit kishin grumbulluar mjaftë orë shtesë, pra duke anuluar të gjitha këto.

FSO është një agjenci qeveritare ruse e ngarkuar me mbrojtjen e zyrtarëve të rangut të lartë duke përfshirë presidentin Putin.