Ballina Aktualitet Supermashtruesi Veliaj, një “ushtri” fotografësh për një foto…

Supermashtruesi Veliaj, një “ushtri” fotografësh për një foto…

Propaganda mbi gjithçka. Kjo është motoja me të cilën drejton Tiranën kryebashkiaku Erion Veliaj.

Pavarësisht se Tirana ka me qindra problematika, për Veliajn rëndësi ka që gjithçka në foto e video të dalë e bukur.

Për këtë arsye ai ka në stafin e tij një “ushtri” të tërë fotografësh që mundohen të reklamojnë në media dhe rrjete sociale “arritjet” e qeverisje së shefit të tyre.

Shembulli më i mirë është fotoja e mëposhtme.

Exit mobile version