Për këpucët e policëve nuk ka lekë ndaj i dhuron Gjermania, por për makinë luksoze për ministrin paratë nuk mungojnë

Ish-deputeti i PD, Bardh Spahia shkruan se, për këpucë për forcat Renea nuk dalin fondet dhe na i dhuron Gjermania, por për makinë luksoze për ministrin e Reneas, paratë nuk mungojnë

“Për këpucë për forcat Renea nuk dalin fondet dhe na i dhuron Gjermania, por për makinë luksoze për ministrin e Reneas, paratë nuk mungojnë, njëlloj si për zyrat luksoze të rregjimit të PPP-ve e tenderave sekretë!”, shkruan Spahia.

127975731 2791590337835015 3203802969374706205 n

lleshaj 1