Fashati, i braktisuri i madh! Fëmijë që bëjnë mbi 1 orë rrugë për të shkuar në shkollë

Rruge te shakterruara, qendra shendetesore e ujesjellesa te rrenuara.

Edvin Hajduti ka perbuzje te madhe per fshatin.

Investimet ne fshat ne 8 vitet e qeverisjes se tij jane me pak se sa gjysma e shpenzimeve qe jane bere per shtrimin me rrasa guri te sheshit Skenderbeg.

Kurse ne vitet 2005-2013 ne fshatrat e vendit jane investuar 3.2 miliard euro, me te cilat u ndertuan dhe rindertuan ne zonat rurale 8500 km rruge rajonale, te dyta dhe te treta, 1000 shkolla, 630 qendra shendetesore, 720 ujesjellesa dhe kanalizime, 43 mije projekte ne ullinj, arrore, vreshta, dru te tjere frutor, mbareshtrim te bagetive.

Fshati eshte i braktisuri i madh i Edvin Hajdutit dhe narkoqeverise se tij.
Lexoni mesazhin e nxenesit dixhital. sb

Pershendetje
Z Berisha respekte per ju.

Un si banor i fshatit urxall te matit po te shkruj per shume problematika te medha 1 rruga mungon infrastruktura rrugore dhe nje shqetesim me i madh eshte si nje nxenes shume i mire qe jame jemi 9 vete nga ky

fshat qe ecim mbi 1 or ne kemb nga urxalla ne derjan cdo dite ne shi dhe diell faleminderit nese do interesoheshit.

Pershendetje te perzemerta✌✌✌