Tritan Shehu i drejtohet Ramës: Në vend që të bësh politikë me vdekjen, a mos duhet t’i thuash të vërtetën shqiptarëve?

Që kur Basha ekspozoi faktin se Rama po fsheh numrin real të viktimave të Koronavirusit në Shqipëri, qeveria ka raportuar një rritje dramatike të numrit të tyre.

Rama, në vend që të bëje politikë me çështjet e jetës dhe vdekjes, a mos duhej tu thote të vërtetën qytetareve?!

22 8